- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Lecserétem a Fujitsu Esprimo V6555 notimban a procit és a HDD-t.
T6570 helyett most egy T9300 duruzsol benne, picit langyosabb lett és hangosabb is de megérte.
A HDD helyére egy 60GB-os SSD-t tettem. A HDD-t pedig egy optibaybe a DVD meghajtó helyére.
Csak az SSD-n van rendszer de van vagy 3,5 perc mire elindul a gép és hiába látja a bootnál a 320GB-os meghajtót nem ismeri fel a sajátgépben. Ha kiveszem a HDD-t akkor minden rendben, gyorsan indul gyorsan leáll minden rendben. Bios-ban nem tudok semmit állítani, hardver infókat tud kiírni és tudok boot sorrendet és hűtési házirendet változtatni. Legbutább BIOS EVER!Mi lehet a probléma?
-
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Nem bootol a notim ha a dvd olvaso helyére SSD-t rakok.
Biosban probaltam allitani a sata vezérlöt de nem talalom. Fujitsu Esprimo V6555 ről lenne szó!
Ugysem mukodik a dolog ha a HDD helyére teszem. A bios felismeri de csak valami 32bit/IO-t tudok ki es bekapcsolni. AHCI vagy ilyesmit nem talalok.
Mi lehet a probléma?HDD ről klónoztam volna egy meghajtót az SSD re.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
sulaco79 #9637 üzenetére
Mindenképpen lesz SSD-is. Úgy terveztem hogy az elromlott optikai meghajtó helyére teszek egy rack-et. Amibe belemegy a 320GB os Hitachi.(4+ éves a HDD, és 98%-os a kondíciója) És a HDD régi helyére pedig egy SSD, szerintem 60GB-os lesz mert nagyobb biztosan nem kell.
Ezzel megoldható? Van olcsóbb lehetőség?
-
-
atomanti19
aktív tag
Hali!
Van egy Ilyen laptopom. Annyi különbséggel hogy az enyémben csak 1GB ram van és T6400 as C2D. Valamint nagyobb a merevlemez is.
Érdemes plusz ramot vennem bele? Vagy nagyobb procit, ami már modernebb? A ramot sokszor kevésnek érzem.
Üdv!
-
atomanti19
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8824 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Esprimo V6555 gépem. Mar legalabb 4 éves. Intel T6570 es proci van benne. Nvidia gt8200m es integrált videokartya, 2gb ram amiböl csip egy kicsit a vga.(512mb)
Eléggè meleg volt már üresjáratban is ugy döntöttem ujrapasztázom, gap padezem.
A baj csak az, hogy valami fura alufolia szerū cucc van a proci es a paszta közt.Ez gondolom a hézagolásért felelös. Csak pasztát nem rakhatok? illetve a gap pad eléggé elszáradt rulsagosan kemény. szemre aztmondanám 1mm es.Ilyen gap padet honnan tudnék szerezni? Nem vásároltam még ilyesmit. Mx4 el psztaznam mint a tobbi procimat is. Továbbá kellene bele ram lehetöleg olyan mint amit lentebb lattok majd. Vagy esetleg 2 teljesen uj ami ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. 2x2 Gb ra gondoltam, az alaplap es a proci tudja kezelni a 4gb ot? Teszek az alaplaprol is képet semmi infom nincs róla.
Kellene még mPGA478MN soketba valami bikább proci ami erosebb mint a fent emlitett es estleg hüvösebb. De semmikeppen sem nagyobb a TDP je a T6570 énál.Alaplap
HannStar J MV-4
94V-0 0952A hibákért elnézést mobilrol írtam! Nagyon szépen köszönöm a segítsèget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest