- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Energie1979
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6989 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Energie1979
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6983 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeket. CPU-Z a következő infokat mondja a jelenlegi CPU-ról:
Alaplapi chipsetről:
A memóriákat véltem még érdekesnek:
A sikertelen procicsere következtében elképzelhető, hogy a wifi adapter elromlik? Amióta visszaraktam a régi cpu-t nem talál a wlan hálózatot. Eszközkezelőben pedig hibát nem jelez.
Visszatérve az eredeti problémára ebbe a gépbe volt próbálva egy T2130-as cpu is, azzal is ugyanaz volt a helyzet, mint a M760-sal.
-
Energie1979
csendes tag
Adott egy Gericom Overdose 8615 típusú laptop. Szeretnék benne processzort cserélni. Jelenleg egy Intel Celeron M 1,6GHz-es CPU van benne. Vásároltam hozzá egy Intel Pentium M760-as CPU-t, de nem indul el vele a gép. A foglalaton mPGA479 Socket felirat látható. Bekapcsolás után az új cpu-val a power led világít és ennyi. Stimmel ehhez a géphez ez a proci? Gondoltam már BIOS frissítésre is, de a gyártó honlapján ehhez a laptop típushoz nincs új BIOS. Ugye az nem létezhet, hogy a gép csak fix-en ezzel az egy CPU-val indul el? Mi a leggyorsabb cpu, amit ebbe a gépbe bele lehet rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest