- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
Thunderzolee #9153 üzenetére
Sokat segítettél!
Régebben win alól nem ajánlották, de ezek szerint mára ez már nem gond. Azért is kérdeztem, mert akkor én sem bohóckodok pendrive-al, meg DVD-re kiírkálással.
Igaz is, közben eszembe jutott hogy az előző alaplapomon (PC) is volt már utility, ami win alól is tudta frissíteni a BIOS-t (sosem használtam), és az egy 4-5 évvel ezelőtti lap.
Persze nyilván csak saját felelősségre megy a dolog. Ha nem kapok áramszünetet (ezt aksival kiküszöbölöm), tudtommal egy gyártói BIOS-al nem lehet gond. -
s3toraph
senior tag
válasz
Thunderzolee #9149 üzenetére
Köszönöm! Akkor win7 alól felrakom a legfrissebbet!
Ez egyébként hogy szokott kinézni? Elindítok egy fájlt, végigmegy egy csík, majd magától újraindúl a gép és kész is?
Valamint mi van akkor, ha valami oknál fogva nem sikerül 100%-osan a frissítés? Mondjuk újraindul és nem tölt többet be. (Pl. ilyet tudok elképzelni hibaként.) Ezeknél a régi laptopoknál van BIOS visszaállítása korábbi verzióra? Én nem láttam, se dual BIOS-ra való utalást.Az előbb lemaradt a CPU-Z kép, hát ha fontos lehet:
A laptop szétszedésében már rutinos vagyok, BIOS frissítést viszont még csak 1x csináltam PC-n pendrive-rol.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Húgom laptopjában (egy Acer 5732ZG-444G32Mn, LINK , LINK) cserélnék procit, T4400 van benne, P8400 vagy P8600 menne a helyére. Az azonnali notebookos kérdések órája topicban mondták hogy tuti jó lesz bele, de lenne még egy olyan kérdésem, hogy vajon kell-e előtte BIOS-t frissítenem? A mostani BIOS verziója: v3.06. Nem szeretném most azért annyiszor szétszedni a gépet, hogy próbálgassam bele Pxxxx procit, hanem ha úgy gondoljátok, biztosabb ha frissítem, akkor megteszem csere előtt.
Ha frissítenem kell, akkor win alól tegyem meg, vagy újraindítva a gépet pendriverol, vagy DVD-röl? Melyik az ajánlott módszer?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Fotó állvány eladó
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest