Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajtika
aktív tag
Sziasztok. Kis segítség kéne laptop proci bővítésével kapcsolatban. Egy Packard Bell Easy Note F4036 BV-011HG be szeretnék kétmagos procit. Most Celleron 900 van benne.
Aida 64 szerint GL40 chip van benne, a kérdésem hogy milyen kétmagos procit támogat?
Előre is köszönöm.
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. nem tudom jó helyen teszem e fel a kérdésem. Ismer valaki olyan boltot budapesten ahol olcsón lehet kapni után gyártott Akkut?
-
lajtika
aktív tag
T9550 mehetne bele? Tokozás chipste stimmel?
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Processzort szeretnék cserélni a laptopomba, és ehhez kérnék segítséget.
Egy HP Compaq 6510b lenne az. Jelenleg Intel T7700 van benne. Ha jól látom ez socket p.
Az alábbi linket találtam [link]
Ezek közül bármelyiket tehetem a laptopba? A 45 wattosok kivételével. Előre is köszönöm. -
lajtika
aktív tag
Üdv. Kis gondom van. Procit bővítettem egy Samsung gépben. Az eredeti egy 1.7 ghz-s volt 35 watt. Ezt bővítettem egy i5 re (i5 2410M) szintén 35 watt. Működött is minden ht-turbó. De kb 30 perc után lekapcsolt. Futtattam tesztet és 80- 90 fok körül volt a proci hőmérséklete. Ez a proci hibája volt? A régi nem megy 65 fok fölé. Kérdés hogy hibás volt a proci vagy más lehetett a gond?
-
lajtika
aktív tag
Szerintetek egy Intel® Core™ i7-2620M jó lenne? 35 watt a fogyasztása.
-
lajtika
aktív tag
Üdv. Egy Samsung MP300E5C-A02HU laptopba szeretnék procit cserélni. Az lenne a kérdésem hogy menne e benne egy i5-3230M. Az i5 2410M-el kompatibilis az tudom. Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx