Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Félre értesz,látom,hogy vágja a témát,de én a billentyűzet javíttatás,szörp beleömlést kérdeztem,hogy ért e hozzá,de igazad van,nem így kellett volna fogalmaznom sry
. Mi az a KBC? A billentyű csatlakozója,és az alatta lévú fólia nem sérült.Így kizártnak tartom az alaplapi vezérlő meghibásodását. -
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azt hittem.azért kérdezet,mert értesz hozzá
A szétszereléssel nincs baj,nem ragadnak a gombok,csak egyszerűen nincs jel. 6-7gomb nem reagál,de a többi igen. Az lenne a kérdésem,hogy javíttatható-e ez a jelenség. -
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi szépen!

Az előző tulaj (öcsém) beleöntötte a málnaszörpöt
és kb 6-7 gombot nem érzékel. Ezt lehet javíttatni,vagy mindenképp cserélni kell? -
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Még nem álltam neki a szétszerelésnek. Előbb megkéne győződnöm,hogy jó lesz-e. Videók alapján jónak tűnik.
-
barisj
aktív tag
Sziasztok,
Dell Inspiron Mini 1012 netbookomból át szeretném ültetni a kijelzőt egy Acer Aspire One Happy2 N57DQ-ba. Kell valami speciális segédeszköz a műtéthez? A kijelzőméret elvileg egyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Mi az a KBC? A billentyű csatlakozója,és az alatta lévú fólia nem sérült.Így kizártnak tartom az alaplapi vezérlő meghibásodását.
A szétszereléssel nincs baj,nem ragadnak a gombok,csak egyszerűen nincs jel. 6-7gomb nem reagál,de a többi igen. Az lenne a kérdésem,hogy javíttatható-e ez a jelenség.
és kb 6-7 gombot nem érzékel. Ezt lehet javíttatni,vagy mindenképp cserélni kell?
Pyttawrx