- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafmókus
tag
Milyen notiba kéne ?
-
grafmókus
tag
válasz
LALA_kiraly #4483 üzenetére
mivel intel 915pm chipset van benne igy csak celeron M és pentium M procikat kezel.
ajánlott proci:
pentium m (dothan)a legnagybb ami van/volt ebből: Pentium M 780 (ritka mint a fehér holló és baromi drága)
amit ajánlok : pentium m745
4k-t megér!
-
grafmókus
tag
Mivel HD4500-as vga van benne, a játékoknál sem a proci a gyenge pont, hanem a vga, én a helyedben nem cserélnék semmit. mert szvsz annyit nem ér az egész.
(#4382) kem :
esetleg próbáld meg lejebb venni a vga órajelét, ugy nyersz pár fokot, esetleg a hűtő pucolásával is megpróbálkozhatsz, de amiről írtál szürke "gumit" kihagyni nem célszerű, esetleg ha már nagyon száraz és pereg, akkor cseréld le. Phobya hővezető lap van belőle vékonyabb(0,5mm) , vastagabb(1mm) 2 cm.
-
grafmókus
tag
-
grafmókus
tag
válasz
#48613632 #4372 üzenetére
mxm 1 (type 1)
ha csak net, film, flash játék akkor az x700 bőven elég.
2x1 giga bőven elég, az előbb felsoroltakhoz. gyárilag xp-vel adták ezeket a gépeket, én xp-vel használnám, de mindenki maga dönti el, hogy mit használ
amugy ezekre a feladatokra a mostani 750 is bőven elég.
-
grafmókus
tag
válasz
#48613632 #4370 üzenetére
ha jól emlékszem csak pentium m-eket lehet bele pakolni, szóval m760, m770, m780 (m780 a max)
a vga cserélhető mxm 1-es, én anno pakolgattam ezekbe az x700-as helyére 7600go-t és 8600gs-t, 7600-as még elment benne, de a 8600- baromira melegedett, és gyakran fagyogatott.
pinmod: mivel notiról van szó én személy szerint a tuningot, nem ajánlom. szvsz nem éri meg az a + 1-200 Mhz azt, hogy 2 hónap mulva megdögöljön a gép.
-
-
grafmókus
tag
ha dell 110L akkor valszeg ez kellhet
-
grafmókus
tag
válasz
szelesjanos #4358 üzenetére
Akár T5500-as procit is tehetsz bele, annyi, hogy a mostani procid 27W-ot kajol. A T2400-as pedig 31W-ot, a hűtő megbírkózik ekkora külömbséggel. De upgrade előtt nem ártana megnézni, hogy a biosod mikori és lehet hogy frissíteni kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest