- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
grafmókus #4371 üzenetére
köszönöm a válaszokat grafmókus
na így már tiszta. Sajna azt nem tudtam, hogy MXM1 és 2 típusok vannak, még jó hogy nem vásároltam be.
Egy 770-es dothan van fent bayon 0.99p-ről indul, abba belemászok, a 780-asok méregdrágák, meg fix árasok, az már tényleg nem éri meg.a VGA-t illetően kicsit még bizonytalan vagyok ... A gép netezésre, esetleg filmezésre lenne, meg flash alapú játékokhoz, teljes képernyős, mint pl a Frontierville. Esetleg erre javaslat?
ramot raktam bele 2x1GB 667-est. Esetleg XP SP3, vagy inkább win7.
Vista-t most kihagynám ...
szerk: most keresgélés közben bukkant fel az MXM Type A ... ez most egy 3. verzió? Vagy ez a type 1, azaz MXM1
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest