Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, én is kérdést intéznék a jelenlévő techye fórumtársak felé.
A frissen szerzett laptopomat szeretném kicsit felspécizni.A laptop Fujitsu-Siemens Amilo M1437G, pillanatnyilag egy m750 1.86GHz Dothan van benne, kérdésem, mi a lehető legnagyobb CPU, ami elmegy benne?
Esetleg olvasgattam a pinmod lehetőségéről is, ebben az esetben mi lenne a legnagyobb lehetőség?
valamint VGA-ra kérnék egy javaslatot, ebben a modellben lehet cserélni, bár azt nem tudom, hogy itt van e kompatibilitási probléma, vagy amit bele lehet illeszteni, az el is indul?
Pillanatnyilag egy X700 van benne, lenne egy aránylag olcsó lehetőségem 512-es 8600 GS-re, vagy jóval drágábban GT-re. előbbi 40, utóbbi 120 font. Kicsit irreálisnak tartom a különbséget árban a 2 tipus között, ha a tudásukat nézem - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx