- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5019 üzenetére
Jajám....ezért várom a lapot
Ma vettem egy notebook pad-et (jó, tesco-s canyon, nem valami hightech cucc) de talán ér valamit..talán...
Majd pénteken megérkezik a hővezető lap...akkor megint szétszedem...
-
lacam
aktív tag
válasz
Thunderzolee #5015 üzenetére
Köszönöm szépen
Felvettem a kapcsolatot az eladóval.
A gép kínlódik, de mennie kell..remélem bírja még egy darabig.
Annyi lenne a kérdésem még, hogy:A GPU tiszta, gyárilag volt alatta Gap-pad, de a CPU alatt csak paszta volt. Namármost mi van akkor, ha a CPU fölé is Gap-padet teszek (paszta helyett...tudtommal akkor már nem kell paszta, de lehet hogy tévedek!) Nem lesz baj, hogy fölé kelül cca. +0.5mm-es hővezető réteg?
A csavarokat helyre csavarom, nem nyomja meg a chip-et? Ez a lap megnyomódhat kissé?
Üdv.: Lacam
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Most találtam a topic-ot, gyorsan megkérdezem...pár órácskám van, hátha...
Tegnap leszedtem a hőcsövet, le akartam cserélni a ventillátort (sajnos nagyon zúg) de a cseredarab nem volt kompatibilis, szóval takarítás után vissza
Szóval lecseréltem a hőcsövet, a CPU-ról letakarítottam a régi megkeményedett pasztát, de mikor a GPU-hoz értem, láttam, valami hővezető anyaggal "átitatott szőtt anyag" szerű cucc van rajta elég vékony, de azért nem elhanyagolható vastagsággal...nemtudom mi lehet az, egybe le lehetett húzni a hőcsőről..
Olyanom nem volt, ezért csak pasztát használtam visszaszereléshez.
...gép beindul, de rosszabb mint volt. A csere azért lenne esedékes, mert terhelés alatt 120C a GPU hőmérséklet......na most, "idle" 110C -os a cucc,
Keresgéltem kicsit a neten, találtam is valamit: "gap pad"
Ez lehetett az? De ami képeket láttam, a gap padról, ezek nagyon vastagok. Az a szőtt anyagnak tűnő akármi nem volt 1mm sem....
Létezik ilyen <1mm gap pad (ha valóban ez az, amit keresek) mert ha igen, és ez az ami nekem kell, gyorsan (még ma, 3 órán belül) be kell szereznem....Minden további nélkül lehet ezt használni? (úgyértem, erre már nem kell extra paszta, igaz? Ha marad még ezt lehet alkalmazni paszta HELYETT a CPU-nál is? Nem okoz problémát a vastagsága? (most a CPU úgynézki talán jó, de a gap pad "jobban tetszik", mert -ha jóltudom- nem fog megfolyni idővel..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
Üdv.: Lacam
Jah, ez egy MSI VR630x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest