Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Most találtam a topic-ot, gyorsan megkérdezem...pár órácskám van, hátha...
Tegnap leszedtem a hőcsövet, le akartam cserélni a ventillátort (sajnos nagyon zúg) de a cseredarab nem volt kompatibilis, szóval takarítás után vissza
Szóval lecseréltem a hőcsövet, a CPU-ról letakarítottam a régi megkeményedett pasztát, de mikor a GPU-hoz értem, láttam, valami hővezető anyaggal "átitatott szőtt anyag" szerű cucc van rajta elég vékony, de azért nem elhanyagolható vastagsággal...nemtudom mi lehet az, egybe le lehetett húzni a hőcsőről..
Olyanom nem volt, ezért csak pasztát használtam visszaszereléshez.
...gép beindul, de rosszabb mint volt. A csere azért lenne esedékes, mert terhelés alatt 120C a GPU hőmérséklet......na most, "idle" 110C -os a cucc,
Keresgéltem kicsit a neten, találtam is valamit: "gap pad"
Ez lehetett az? De ami képeket láttam, a gap padról, ezek nagyon vastagok. Az a szőtt anyagnak tűnő akármi nem volt 1mm sem....
Létezik ilyen <1mm gap pad (ha valóban ez az, amit keresek) mert ha igen, és ez az ami nekem kell, gyorsan (még ma, 3 órán belül) be kell szereznem....Minden további nélkül lehet ezt használni? (úgyértem, erre már nem kell extra paszta, igaz? Ha marad még ezt lehet alkalmazni paszta HELYETT a CPU-nál is? Nem okoz problémát a vastagsága? (most a CPU úgynézki talán jó, de a gap pad "jobban tetszik", mert -ha jóltudom- nem fog megfolyni idővel..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
Üdv.: Lacam
Jah, ez egy MSI VR630x
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx