- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
hát én már másik topikban írtam, de leírom mégegyszer/ismétlés a tudás atyja
/ HOGY
a 2005-ös pentium M-es asusomba először garis ügy miatt 1600-os cpu helyett 1700-es került bele, vettem 2*1gb ramot, gyorsulás 1-5% között volt, tehát pénzkidobásként értékelhető... na de mikor a 4200-s vinyo helyett bekerült a 7200-es, na az gyorsulás volt!!! most pedig imádom!!!!
most 34 celsius fokos a vinyo, everest szerint, igaz most hűvös van, de szerintem nyáron se megy 40 fölé /igaz nem tudom mennyi a kritikus érték
/ amúgy ez egy hitachi travelstar 7k100-as.
most volt kezeim között egy mai BENQ, 5400 sata vinyoval, ugye újabb rendszer, 512 rammal, celeron procival, és simán olyan gyors/sőt gyorsabb/ az én 2.5 éves gépem, igaz drága is volt költöttem is rá, de pl a kijelzője M6-os asus-nak szintén jobb, a gombok minősége is...
-
Kicker
őstag
válasz
oliverstone #697 üzenetére
szerintem XP-re tökéletes/iroda, net, film/, én is hasonlo konfigot hajtok, de ami tény a Vista ledarálja majd az XP-t és ennek 2év ideje van szvsz..
-
Kicker
őstag
válasz
oliverstone #695 üzenetére
hogy mennyi lehet (az akut leszámítva) az élettartama? Pont egy éves, megkímélt állapot.
ezt csak én nem értem, vagy ma hülye vagyok?
ha cégbe veszed a gépet, akkor megéri, mivel eredeti a windows... de én alkudnék egy 10est -
Kicker
őstag
válasz
oliverstone #691 üzenetére
kijelző? van hozzá eredeti XP? mer akkor esetleg, egyébként, inkább 100-120...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest