Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
hát én már másik topikban írtam, de leírom mégegyszer/ismétlés a tudás atyja
/ HOGYa 2005-ös pentium M-es asusomba először garis ügy miatt 1600-os cpu helyett 1700-es került bele, vettem 2*1gb ramot, gyorsulás 1-5% között volt, tehát pénzkidobásként értékelhető... na de mikor a 4200-s vinyo helyett bekerült a 7200-es, na az gyorsulás volt!!! most pedig imádom!!!!
most 34 celsius fokos a vinyo, everest szerint, igaz most hűvös van, de szerintem nyáron se megy 40 fölé /igaz nem tudom mennyi a kritikus érték
/ amúgy ez egy hitachi travelstar 7k100-as.most volt kezeim között egy mai BENQ, 5400 sata vinyoval, ugye újabb rendszer, 512 rammal, celeron procival, és simán olyan gyors/sőt gyorsabb/ az én 2.5 éves gépem, igaz drága is volt költöttem is rá, de pl a kijelzője M6-os asus-nak szintén jobb, a gombok minősége is...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/ HOGY
most 34 celsius fokos a vinyo, everest szerint, igaz most hűvös van, de szerintem nyáron se megy 40 fölé /igaz nem tudom mennyi a kritikus érték
/ amúgy ez egy hitachi travelstar 7k100-as.
Pyttawrx