- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahanybika
csendes tag
ASUS A6M-Q014 noti és egy AMD Athlon X2 64 TK-53-as procit raknék bele, igaz nem tudom, hogy viszi-e, de hamár ajándékba kaptam akkor meg kell megpróbálni...
-
Ahanybika
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni, hogy a laptop Cpu cseréje közt mire ügyeljek mit ne csináljak...
-
Ahanybika
csendes tag
Sziasztok!
Az Asus A6m Q014 laptopomba vettem 2x1Gbyte DDR2-es memóriát / http://hardverapro.hu/apro/viking_memory_1_gb_pc2-5300_667mhz/hsz_1-50.html /
Külön külön pöpecül mennek probléma nincs velük, ha mellé rakom a gyári 512-est akkor is simán megy minden, de a kettő egyszerre nem fér meg egymással, a windows felállása után, a rendszer egy nagyobbacska terhelés hatására kikapcsol.
BIOS-t már cseréltem a gépen, drivert még nem mivel nehéz találniA segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest