Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ahanybika
üzenetére
Elvileg az a 3200+-os Sempron már Keene magos, S1-es foglalatú, úgyhogy a TK-53 valószínű belemegy. A TDP-je kicsit magasabb, de talán még elbírja a hűtés. Én A6Rp-ben cseréltem procit, Celeron-ról Core 2 Duo-ra. A6M-et még nem láttam szétszedve, de valószínűleg hasonló módon kell megoldani mint az A6Rp-nél. Ha kell, arról tudok küldeni képeket. Mielőtt nekiállnál, fontos hogy jó csavarhúzóid legyenek, és vegyél pasztát az új procihoz, meg valami tisztító cuccot hogy a hűtőfelületről le tud kapargatni az esetlegesen rászáradt pasztadarabokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx