- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8764 üzenetére
Magyarul ha jól értem mindeképp érdemes lenne megvárni a Kaveri platform érkezését meg az azzal jövő notikat ha már AMD vonalon szeretnék mozogni
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8757 üzenetére
Köszi a linkeket de pont azért írtam ide mert látom hogy te prociban nagyon otthon vagy és engem most ez a rész érdekel hogy mi abból az igazság... Meg hogy lehet-e tuningolni a későbbiekben...
Mert egyik tesztnél ódákat zengenek róla másikban meg lehúzzák mint az állat...
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Most tervezem új noti vásárlását és amiatt kérném a segítségeteket, hogy milyen processzort válasszak. Most az MSI gx 60-70 családjáainak tagjait nézegetem a10 5750m procival de sok helyen azt olvasom hogy ez egy erősen CPU limites noti. Mi ebben az igazság? Tényleg kidobott pénz az ablakon mert annyira gyenge? Későbbiekben ezt a procit kicserélhetem majd újabb AMD-re vagy sem? Egyáltalán milyen szintnek felel meg a tudása ha az Intel I szériához mérjük? Sokkal jobb az Intel i7 4700mq? Az későbbiekben cserélhető? Igazából hosszabb távra szeretnék venni ezért érdekel a lehetséges tuning utóélet. Szeretném CAD CAM-re használni tanulási jelleggel meg persze időnként játszani vele főként stratégiai meg FPS jellegű gémekkel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest