- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Most tervezem új noti vásárlását és amiatt kérném a segítségeteket, hogy milyen processzort válasszak. Most az MSI gx 60-70 családjáainak tagjait nézegetem a10 5750m procival de sok helyen azt olvasom hogy ez egy erősen CPU limites noti. Mi ebben az igazság? Tényleg kidobott pénz az ablakon mert annyira gyenge? Későbbiekben ezt a procit kicserélhetem majd újabb AMD-re vagy sem? Egyáltalán milyen szintnek felel meg a tudása ha az Intel I szériához mérjük? Sokkal jobb az Intel i7 4700mq? Az későbbiekben cserélhető? Igazából hosszabb távra szeretnék venni ezért érdekel a lehetséges tuning utóélet. Szeretném CAD CAM-re használni tanulási jelleggel meg persze időnként játszani vele főként stratégiai meg FPS jellegű gémekkel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest