Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite 2545XCDT notebookom, és a CPU-t szeretném kicserélni. A gyári egy K6-2 333 MHz-es, (Socket 7-es) , az új ami bele kerülne, szintén Socket 7-es, egy K6-III+ 400 MHz-es. Előbbi 1,8 V-on működik, utóbbi 1,6-on. Ezekkel nincs is semmi gond, vagy megy vagy nem, károsodás nem várható. Viszont nem tudom szét szedni a laptopot.
Összes csavar kicsavarva, az akku mögött is, feszítés nélkül semmi sem történik, ha feszítem akkor pedig hajlik minden. Eltörni értelem szerűen nem szeretném.
Ha képek kellenek, tudok feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Összes csavar kicsavarva, az akku mögött is, feszítés nélkül semmi sem történik, ha feszítem akkor pedig hajlik minden. Eltörni értelem szerűen nem szeretném.
Pyttawrx