- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willowfield
csendes tag
Sacc per kábé mennyibe fájna ez nekem? Alaplap csere vagy javítható szerinted? monnyuk ez hülye kérdés amíg nem látod a gépet...Jah és egy billentyűzetcsere megoldható lenne?
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy Acer Aspire 5737z laptopom és meghalt benne az alaplap! Sajna már egyszer belenyúltam és ugrott a garancia. Nem tudjátok véletlenül hogy honnan szerezhetnék egy lapot bele? Mondjuk nem lehet olyan nagy baja mert egy másik ilyen gépben feltöltöttem az aksit és úgy működik, tuti hogy nem a töltő a hibás mert kipróbáltam másik géppel. Szerintetek javítható az alaplap, vagy felejtsem el a gépet? Válaszotokat előre is köszi!
-
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy Acer Aspire 5737Z laptopban milyen proci lenne a legnagyobb amire kicserélhetném a jelenlegi Pentium DualCore T3400-ast? És kb mennyibe kerülne? Amikor vettem lehetett volna Core2Duo-t kérni csak még nem álltam úgy anyagilag most meg valószínű 2xannyiba fog fájni:-) A válaszokat előre is köszönöm! Üdv Willowfield
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest