- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
Erre valaki nem tudna választ adni?
-
forest_ns
tag
Valaki nem tudná véletlenül megmondani, hol lehet megnézni, milyen MXM szabványba esik a notim? Mobil videokarikat lehet valahol dögive találni? Vagy csak 1-1 van elszórva mint a google is mutatja?
-
forest_ns
tag
Erre valaki?
-
forest_ns
tag
Hali!
Egy FS Amilo Pa2548-asom van (AMD Turion64 TL-58, 2Gb DDR-II, GF 8400m g).
1. Videókarit szertnék cserélni, a kérdés az, lehet , ha igen mekkroára/milyenre?
2. Processzort is, mekkora a max? -
forest_ns
tag
Helo!
Egy Acer Aspire 1690-em van, amiből készült DDR és DDR2-es is. Az enyém elméletileg DDR2-es. Azért elméletileg, mert a honlapján is leellenőriztem, meg az Everest is azt mondja, hogy az megy bele. Gyakorlatilag viszont sima DDR van benne, és mivel a DDR2-nek más a "fogazata", így nemmegy bele. Ha valakinek lenne ötlete, hogy minek köszönhető ez az elég nagy infó hiba, írjon, akinek meg ilyen laptopja van és bővíteni szeretné, vizuálja le a meglévő ramot, mielött megrendeli az újat.
Én megszívtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest