- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
SzuromiLajos #1411 üzenetére
Sajnos úgy hallottam hogy mivel 960-as chipset van benne és nem a rendes 965-ös ezért nem megy benne a dualcore.
-
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1400 üzenetére
köszönöm,szerintem csak körülötte van.
Nem tudja valaki hogy Acer 5315-ben Notebook hardware Controlnál hogy lehet az ACPI beállításokat előhívni,mivel azt írja az ACPI még nincs installálvakerestem de sehol sem találtam.
Köszönettel:Gorlin
-
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1397 üzenetére
Szia
nézd meg a képet amit linkeltem,szerintem teljesen
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Szétszedtem egy Acer 5315-öst és a chipseten van egy fólia.Azt szeretném megkérdezni hogy ez normális,vagy véletlenül rajta hagyták.
[link]
Köszönettel:Gorlin -
gorlin
őstag
Most akkor valaki megmondja hol lehet ilyen processzort kapni? Az a lényeg hogy ne melegedjen.Kicserélni nem akarom,mert ezt 99-ért vettem és ha én veszem meg a procit jobban járok
-
gorlin
őstag
válasz
suszitibi #1200 üzenetére
Szia megkérdezhetem hol vetted,és mennyiért a processzort.
Nekem az a bajom hogy vettem egy Acer 5315ös és bár halk de azért pörög rendesen a ventillátor,ha internetezek akkor is.
Viszont csak internetezni szeretnék,nem akarok játszani.
Arra gondoltam veszek bele egy T2350-et hogy le tudjam venni a feszültséget és 900Mhz körül tudjam járatni,mivel nekem bőven elég.
Nem tudom mennyire jó ötlet illetve mit javasoltok egy 960-as laphoz milyen processzort vegyek amivel a leghalkabb eredmény tudom elérni.A választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest