Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
partypinky
csendes tag
Akkor ide nem is lehet másik video kártyát berakni?

-
partypinky
csendes tag
Néztem a fenti linket a wikipedián, de sajna nem tudok angolul

-
partypinky
csendes tag
sztikac >>> megnéztem és Express Card foglalat, tehát akkor ez mire is szolgál? Hát igazából nem asztali helyett vettem, mert van az is itthon nekem , csak eléggé furcsa mert minden nagyobb játék telepítésénél megadja magát és ujraindul:S Pedig nem rossz gép.... P4 2ghz stb.... Na tehát akkor ez az Express Card foglalat mire is való? mert nem vagyok tisztában vele.
Válaszodat előre is köszönöm!
-
partypinky
csendes tag
Sziasztok, vettem egy laptopot, és integrált Ati Radeon X200 van benne, igaz húzható 256megáig de szinte semmit nem ér..... És van benne PCI xpress bemenet az oldalán, és arra lennék kíváncsi hogy ide lehet berakni egy másik videókártyát? és ha lehet akkor milyet és hol és mennyiért lehet venni? MSI MegaBook S420X-004Hu a laptop. Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- ASUS SA203H Pen 2.0
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx