Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sokimm
üzenetére
Nekünk az asztali Lenovokkal volt bajunk, és hát annyi hogy a RAM is elvileg szabvány, szóval ha DDR3 akkor vagy mennie kéne vele, vagy le kéne írva lennie valahol, hogy milyen specifikációjú rammal megy.
Ennyire nem voltam hasra esve az asztali Dell/Lenovo/HP gépektől, persze tetszettek, de az is PC

HA meg szabvány, akkor az is teljesen természetes, hogy az egyik munkahelyemen az Intel 865 lapjaiba a 4 foglaltba négyféle ramot, két-három méretűt beletoltam, és általában ment
(Muszáj volt életben tartani a P4-eket, nem volt más, azt raktuk bele, ami volt
) -
válasz
Sokimm
üzenetére
Szóvá tehetted volna, amúgy nekem sem volt velük bajom, de ha valami inkompatibilis, akkor az
Lenovok pl. asztaliban is válogatósak.@Tim82 : Köszi

"ebből pl. volt egy pár, ami ment és volt egy, ami nem (más gépben meg hibátlan volt memtest86+ szerint)."
SD-s Compaq gépekben volt olyan, hogy más lapokban hibásnak bizonyult ramokkal szépen mentek
Nagy volt az öröm .) -
-
-
válasz
Sokimm
üzenetére
Azt nem tudom, miért nem tudtál telepíteni az új ramokkal, de a feszültségek miatt ne aggódj, a rendszer a ram spd chipjéből kiolvassa/kiolvasta, h az adott ram 1.35V-ot kér csak, és ennyit is fog neki adni.
Ezért tudnak ezek a memóriamodulok menni ezekben a gépekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Jogász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx