- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sokimm #11027 üzenetére
Nekünk az asztali Lenovokkal volt bajunk, és hát annyi hogy a RAM is elvileg szabvány, szóval ha DDR3 akkor vagy mennie kéne vele, vagy le kéne írva lennie valahol, hogy milyen specifikációjú rammal megy.
Ennyire nem voltam hasra esve az asztali Dell/Lenovo/HP gépektől, persze tetszettek, de az is PC
HA meg szabvány, akkor az is teljesen természetes, hogy az egyik munkahelyemen az Intel 865 lapjaiba a 4 foglaltba négyféle ramot, két-három méretűt beletoltam, és általában ment
(Muszáj volt életben tartani a P4-eket, nem volt más, azt raktuk bele, ami volt
)
-
válasz
Sokimm #11024 üzenetére
Szóvá tehetted volna, amúgy nekem sem volt velük bajom, de ha valami inkompatibilis, akkor az
Lenovok pl. asztaliban is válogatósak.
@Tim82 : Köszi
"ebből pl. volt egy pár, ami ment és volt egy, ami nem (más gépben meg hibátlan volt memtest86+ szerint)."
SD-s Compaq gépekben volt olyan, hogy más lapokban hibásnak bizonyult ramokkal szépen mentekNagy volt az öröm .)
-
-
-
válasz
Sokimm #10873 üzenetére
Azt nem tudom, miért nem tudtál telepíteni az új ramokkal, de a feszültségek miatt ne aggódj, a rendszer a ram spd chipjéből kiolvassa/kiolvasta, h az adott ram 1.35V-ot kér csak, és ennyit is fog neki adni.
Ezért tudnak ezek a memóriamodulok menni ezekben a gépekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest