- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Öhm, nekem ddr3 az hp g72 volt, és az válogatott, meg boot problémázott... ddr2 vel volt lenovo-val dolgom, ott mindent evett. (még olyan ramokat is dualba, ami 4-8 chip-es, azonos /vagy nem azonos GB adatokkal, más órajel, más márka, normlál, neki mindegy volt.
De az új lenovok-ról nincs semmi infóm. Csak HP volt a kezem alatt az elmúlt időszakban (memóriát illetőleg). Arra mondhatom, hogy "óvatosan" válogass, de igazából lehet csak szerencsén múlt az egész nálam. Annyi adat van, ami miatt kiakadhat valami, hogy kár a HP-t szidnom (akármennyire is nem szeretem), sőt kár még a Kingmax/stone-okat is szidnom, mert lehet jók, csak én voltam béna, és nem néztem utána, hogy "mit eszik" a laptop.
Az asztali lenovo-k azért válogathatnak, mert megérdemelnek "akármit", mivel amilyen minőséggel építették meg, amilyen minőségi anyagokat, okos megoldásokat használnak (asztali gép, s775 dual core korszak, 2x2GB ram) az számomra lenyűgözően szép! A táp minőségi választása, hangja (így, sok év működés után is), a gyors csatlakozós megoldások, stb... Szóval ha "Ferrariit" veszel, ne tankold 95-ös benyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hobby elektronika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged