- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Lehet csak a "régi gépeknél" volt ilyen mindenség zabálás, azért nem merek modern eszközökről nyilatkozni.
Igazából mióta usb 3.0 korszak beköszöntött a laptopoknál, és csak win 8++ akrámennyit támogatnak a laptopok (driver szinten), azóta több driver, ram, usb (2.0) boot, uefi-legacy problémát láttam, mint azelőtt.
Régi (első szériás) i5 lenovo (és hp, és dell), usb 2.0-val mindent evett, azonnal települt (rufus-pendrive) és a driverek sem szarakodtak...
Szóval lehet kezdek begyepesedni, de amikor nővérem acer szuper 4 magos gépére (az már usb 3.0 korszak (nekem ez valami "nagy vízválasztó" azért ehhez viszonyulok)) úgy kellett ráhebrákolni a bios frissítést, hogy végre pendrive-ról tudjunk boot-olni, azután meg nem tömörít ki semmit a win, és sorolhatnám a bajokat, akkor azt mondom: vissza a bunkósbothoz!Az asztali gépem (msi alaplap, 1150 socket) is támogat usb 3.0-t, de driver-ekkel sem akarja a Scythe Kama Dock USB 3.0-s dokkolót usb 3.0 sebességgel kezelni... Feladtam már rég a harcot!
bocsi az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest