- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bopeti98 #11552 üzenetére
Ezen a gépen ramon kívül nincs mit fejleszteni, Ivy Bridge Core i processzorok mennek bele, de a 3110M-el sem kell szégyenkeznie a gépnek.
Játékok alatt se lesz jobb i5-ös processzorral sem, mivel a gyenge IGP a korlátozó tényező, nem a processzor.Ha már SSD-t tettél bele, még ramot esetleg, de aztán szerintem már nem érdemes költeni rá.
Ha játszani is akarsz, akkor olyan gépet vegyél, amiben van egy erősebb videokártya is.
-
válasz
bopeti98 #8735 üzenetére
Igen, megoldható.
Itt vannak képek is róla, hogy kell az optikai egységet kiszedni:
notebookcheck.net/Review-Fujitsu-LifeBook-AH552-SL-Notebook.htmlVegyél egy optibay keretet az optikai egység helyére, abba beleteszed a jelenlegi HDD-t, az SSD-t pedig a mostani HDD helyére.
Ha nincs matrica a csavarokon, akkor szétszedheted a gépet garivesztés nélkül is.
-
anonymus89
addikt
válasz
bopeti98 #8636 üzenetére
Szia, szerintem egy próbát meger a tinywin7 en Thunderzolee javaslatara raktam fel es tapasztalatbol mondom, hogy gyorsabb.
Meg kevesebb memoriat eszik es a szolgaltatasok is meg lettek hasitva.
Persze sajat dontesed....
u.i: kiprobaltam az xp-t is de ugye egyik baj, hogy nincsenek driverek, ami meg rosszabb az az irtozatos lassusag.
-
válasz
bopeti98 #8630 üzenetére
A gépet kétféle módon hozta az Asus forgalomba. Az egyiknél van ajtó, a másiknál nincs. Előbbi esetben cserélhető, utóbbinál nem; ahogy Impressa is írta.
Egyébként DDR3-as 1333-as ram való bele.
Ha nem jól megy a gép, tegyél rá TinyWin7-et, az nem igényel akkora erőforrást, mint egy teljes értékű Win7.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest