- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
LightWave #4690 üzenetére
hi!
2.kérdés folytatása: ha nincs pénzed most rá akkor mindenképp használj külső usb-s bill-t, ideiglenes megoldásnak jó és simán tudod így használni a gépet, idővel viszont nem ártana szervizbe vinni, ott hátha megállapítják a hibát lehet nem is billentyűzet baja van és akkor nem kell feleslegesen venni.
üdv
-
eketomy
senior tag
válasz
LightWave #4686 üzenetére
hi!
az 1. kérdésedre a válasz:
Igen a te notidba max ezt tudod belerakni -->Intel Pentium Core 2 Duo T5500 FSB 667
Különösebb tapasztalatom nincs, viszont semmi extrát nem igényel a kicserélése különösebb dologra nem kell figyelni max a melegedésre, nem árt megnézni, hogy mi ennek a procinak az üzemi hőmérséklete, ezt kell összevetni a mostani prociddal ha nem nagy az eltérés akkor simán menni fog.a 2. kérdésedre már nem ilyen egyszerű a válasz, igazából több minden okozhatja ezt kideríteni igy elég nehézkes, másik billentyűzettel sem ártana megpróbálni hátha, ha az nem segít akkor valami zárlat lehet az alaplapi panelen sztem a szalagkábel körüli csatlakozó felületnél, na ezt kiméricskélni megkeresni a hibát nem egyszerű!
sztem először cseréljetek benne billentyűt, ha az nem segít akkor talán egy kis kontakt spray és ha az sem akkor marad az alaplap!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged