Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Talán a T2600 a legerősebb a T2xxx táborban. Előbb futottam bele a hardveraprón, 28ezerért hirdeti valaki. Sajnos nem tudom megvenni, mert már hajbakaptak érte a fórumozók, ezen az alkalmi áron....
Nos persze, ha prociteljesítmény kell, akkor minél nagyobbat. CSak közben az a gondolat ütött szöget a fejemben, hogyha ennyire erős gép kell....Asztali gépbe sokkal olcsóbban kapnál nagy teljesítményt, illetve a hűtéssel sem lenne probléma. -
Zoli bácsi
őstag
Én egy Acer Emachines E520-ban cseréltem ki a Cerkát egy Dual Core T3200-ra. Kollégámat meg "rábeszéltem", hogy cserélje ki az Asusába (X51H) a Celeron M530-ast. Ő egy T2350-est vett bele, párezer (7 körül) forintért. Mindkét gép fürgébb lett, de ami a lényeg: Az én becslésem szerint az akkumlátoros üzemidő nálam úgy 50%-al lett jobb, viszont kolléga azt állítja, neki kétszer annyit elmegy egy töltéssel a gépe.
Szerintem ha olcsón kapsz bele procit, nyugodtan cseréld ki. Belemennek az 533-as FSB-jű T2xxx procik, és ezeket relatíve olcsón meg is kapod, itt a hardveraprón is hirdetnek rendszeresen, én is itt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- HP 230W Center Pin tápegységek
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx