Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laszmen
üzenetére
Mire alapoztad ezt a kijelentést?
TomyGun:
Lehet, h Laszmennek van igaza, és én tévedtem.
Ezért kérdeztem rá.gáspár lászl:
Kértük már, h csavarozd le a gép alját, és nézd meg cserélhető-e, mivel a Youtubeon ehhez a típushoz nincs elérhető video.
Sokkal egyszerűbb, mint azon tanakodni, h vajon cserélhető-e.
Csak egy pici csavarhúzó kell hozzá, meg némi kézügyesség.Én ha ismeretlen géphez nyúlok, csinálok rajzot is néha, h a hosszabb-rövidebb csavarokat tudjam majd, hová kell visszatenni.
Láttam már olyat, h valaki átcsavarozta az alaplapot egy nem jó helyre visszatekert hosszabb csavarral..
-
válasz
Laszmen
üzenetére
Javítalak.
A HM55-ös chipkészletekhez tartozó BIOS tartalmazza az összes Socket P-s processzort, még a P7ezer szériát is.
Nem hiszem, h a Packard Bell a Celeron 900 mellé lebutított BIOS-t pakolt volna, egyszerűen ez egy kelet európai piacra való olcsó modellnek készült, ezért van a felsőkategóriás chipsethez ilyen alsókategóriás processzor csomagolva.
A noti hűtése is meg fog birkózni a kétmagos procikkal, a Celeronnak sincs kisebb TDP-je, mint 35Watt.A BIOS frissítés amúgy sem opció, a Packard Bell oldalán legalábbis nincs elérhető BIOS a notihoz.
A 965-ös chipsetnél vannak olyan esetek, amelyek bár Socket P foglalatról beszélünk, de mégsem viszik a P-vel kezdődő processzorokat, csak az akkoriban futott Socket P-s T szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Horgász topik
- Windows 11
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx