- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laszmen #5612 üzenetére
Mire alapoztad ezt a kijelentést?
TomyGun:
Lehet, h Laszmennek van igaza, és én tévedtem.
Ezért kérdeztem rá.gáspár lászl:
Kértük már, h csavarozd le a gép alját, és nézd meg cserélhető-e, mivel a Youtubeon ehhez a típushoz nincs elérhető video.
Sokkal egyszerűbb, mint azon tanakodni, h vajon cserélhető-e.
Csak egy pici csavarhúzó kell hozzá, meg némi kézügyesség.Én ha ismeretlen géphez nyúlok, csinálok rajzot is néha, h a hosszabb-rövidebb csavarokat tudjam majd, hová kell visszatenni.
Láttam már olyat, h valaki átcsavarozta az alaplapot egy nem jó helyre visszatekert hosszabb csavarral.. -
válasz
Laszmen #5610 üzenetére
Javítalak.
A HM55-ös chipkészletekhez tartozó BIOS tartalmazza az összes Socket P-s processzort, még a P7ezer szériát is.
Nem hiszem, h a Packard Bell a Celeron 900 mellé lebutított BIOS-t pakolt volna, egyszerűen ez egy kelet európai piacra való olcsó modellnek készült, ezért van a felsőkategóriás chipsethez ilyen alsókategóriás processzor csomagolva.
A noti hűtése is meg fog birkózni a kétmagos procikkal, a Celeronnak sincs kisebb TDP-je, mint 35Watt.A BIOS frissítés amúgy sem opció, a Packard Bell oldalán legalábbis nincs elérhető BIOS a notihoz.
A 965-ös chipsetnél vannak olyan esetek, amelyek bár Socket P foglalatról beszélünk, de mégsem viszik a P-vel kezdődő processzorokat, csak az akkoriban futott Socket P-s T szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest