- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rabbit87 #11717 üzenetére
Feladatkezelőben nézd meg mennyi ramot használ a gép lejátszás közben, ill. mennyire terhelődik a CPU. Hagyd futni a háttérben, akkor látod, h mennyire terhelődik miközben belepörgetsz a filmekbe.
Egyből meglátod, h mi akasztja meg a belepörgetést.CPU kevés, RAM kevés, vagy HDD kevés.
Az adott HD filmet az SSD-ről lejátszva is fennáll a helyzet?
Szerintem röccenés nélkül kellene mennie a léptetésnek 4 giga rammal is, a processzor is elégnek kellene lennie, az IGP-nek is, már csak a háttértár van. A notimnak hasonló a felszereltsége, az is megakad ha beletekerek a HD filmekbe, de ennyire nem.
-
válasz
rabbit87 #6647 üzenetére
Évente, másfél-kétévente elég ha szétszeded, majd az első takarítás után meglátod mennyi idő alatt gyűlnek oda porcicák.
Mittudom-én, ha másfél év után szeded először szét, és látod, h nagyon tele van, akkor érdemes évente megismételni, de sűrűbben nem kell.A szerelésről vannak videok youtubeon:
http://www.youtube.com/watch?v=jrvtrVuR7cw
esetleg:
http://www.youtube.com/watch?v=BmfocedcTWQHa jól nézem, egy nagy panel van hátul, csak azt kell leszedni, és hozzáférni a hűtéshez.
Persze ott van még a már említett porszívó+levegőspray kombó is.
Szét csak úgy szedd, ha van normális csavarhúzókészleted hozzá, és amíg garis, vigyázz rá, h a csavarok fejét ne sértsd meg semennyire sem.
-
RC9
tag
válasz
rabbit87 #6647 üzenetére
Szerintem, ne szedd szét.
A helyedben rámennék porszívóval, majd levegővel és újra porszívóval.
Azért jobb ez így mert a rengeteg port nem küldöd be a házba, hanem a nagyját kiszívód utána kis levegővel felszakítód a letapadt port is és azt újra kiszívod.Van ahol külön ajánlják ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest