- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #8025 üzenetére
Ja meg még annyit, hogy írtad az előző oldalon, hogy esetleg a chipeket megnézhetem, és az SLB-s felíratokból ki lehet követheztetni milyen a chipkészlet. Na, hát megint levettem a fedlapot, és pont látszik a Chip egy résen keresztül, ám, persze hogy nem az a kód van, amit találtál a GL40-hez, azaz SLB95, hanem itt SLB8Q áll. Ez esetleg mond valamit?
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #8025 üzenetére
Keresgettem még itt közben infót fórumokban, a Notebookreview-en van egy kimondottan GL40 chipset topic. Találtam benne egy részt, ahol a P8600-ról kérdezik, hogy megfér-e vele, és ott mondják, hogy nem mert a GL40 csak 800 mHz-ig visz.
Na, hát ezen meglepődtem, mert linkeltetek egy összehasonlítást, és abban tényleg az volt, hogy 667 mHz-ig viszi, és akkor leszűrtük belőle, hogy mivel a mostani processzor 800 mHz-n fut, valszeg a gépemben GM45-van. Itt ez a link.
Nade, a Notebookreview fórumba is adtak meg linket, szintén a Intel oldaláról, ott meg tök mást ír a kézikönyv, azt, hogy a GL40 800 mHz-ig bírja, nem 667-ig, és DDR3-at is visz. Ez meg itt van.
Be kell ütni a keresőbe, hogy GL40, és kiadja egyből, hogy specifikációk.
Most teljesen tanácstalan vagyok akkor. Lehet mégis csak sima GL40 van a gépben? Csak azért kérdem, mert a P8800 rendelést még le tudom mondani, és az meg 1066 mHz-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest