Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
middleaged #6468 üzenetére
Hát.. ha meglátod a 4330s hogy jön szét, hanyatt esel:
http://www.youtube.com/watch?v=era0-kx2F6I#t=05m47sMegnéztem a videod, szerintem a csavarokat nem kell kiszedni, csak ameddig neked is sikerült kitekerni, utána meg a videon is látható módon kell "lefeszegetni" a hátlapot.
Lenovokban hasonlóan szorul a fedlap, a legelsővel szívtam én is anno, de már nem félek tőle, h eltöröm.
Úgy látszik a HP is ebbe az irányba ment el.Nem tudom vannak e olyan feszegető (műanyag) szerszámaid, amelyekkel roncsolásmentesen lehet alápiszkálni a tartófüleknek a két elem közötti résben.
pl. ilyesmik, mint ez a két piros műanyag izé, amivel alá lehet a réseknek nyúlni:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- World of Warships
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest