- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
middleaged #6468 üzenetére
Hát.. ha meglátod a 4330s hogy jön szét, hanyatt esel:
http://www.youtube.com/watch?v=era0-kx2F6I#t=05m47sMegnéztem a videod, szerintem a csavarokat nem kell kiszedni, csak ameddig neked is sikerült kitekerni, utána meg a videon is látható módon kell "lefeszegetni" a hátlapot.
Lenovokban hasonlóan szorul a fedlap, a legelsővel szívtam én is anno, de már nem félek tőle, h eltöröm.
Úgy látszik a HP is ebbe az irányba ment el.Nem tudom vannak e olyan feszegető (műanyag) szerszámaid, amelyekkel roncsolásmentesen lehet alápiszkálni a tartófüleknek a két elem közötti résben.
pl. ilyesmik, mint ez a két piros műanyag izé, amivel alá lehet a réseknek nyúlni:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- Google Chrome
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Microsoft Excel topic
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest