- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
Thunderzolee #15282 üzenetére
Létezik 4GB-os DDR2 so-dimm is, de akárcsak a desktop verziók, ezek is "high-density" ramok, nagyon kevés lapban - desktop esetén többnyire nemintelchipsetes lapok eszik csak meg.
-
vakablak93
őstag
válasz
Thunderzolee #15282 üzenetére
Szia, köszi az infót
, még várok az alkatrészekre, hátlapot már találtam bontottat de a szértbarmolt venti helyére amit rendeltem még 2 hét mire megjön, rendben akkor veszek bele egy SSD-t is.
Igen láttam a ram beteg áron van, arról hamar letettem. Majd megkenem valami komolyabb pasztával, van itthon a saját gamer laposom miatt komoly anyag. Szóval a hűtéssel nem lesz gond szerintem.
A Clevo P751 már megtanított a paszta fontosságáraLesz meló vele rendesen, komolyan remélem hogy a tulaj elégedett lesz vele, mert egy kínlódás a 13 évi ganéval együtt szétkapni.... A fickó egy nyamvadt zsebivel peckelte ki a HDD-t is hogy benne maradjon
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest