- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #133 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom kiszerelni pl a procit belőle...Ezen kívül elég ritka gép, mert annak idején qrva drága volt...Meg ahogy az emberek le tudják alkudni a használt cumó árakat...én úgy gondoltam, hohy 60K-val már jól járok, de az 50k sem rossz. Ja, a dvd az író, a kijelző maga hibátlan, de a műanyag része sérült, az akksi meg bn 1-1,5 órát bírt, de voltak itt már tápparák, so nemtom az rontott-e rajta...A ram, ami simán kiszedhető az 128 csupán, a belső az 256, de még a buzi burkolatot se tudtam szétszetni, mert úgy van csapolva, mint az istennyila, a csavarokat hiába szedem ki. So szerintem rakás vesződséget megúszok, ah egybe elmegy az egész. Csak ezek az arcok. akik meg akarják venni, fix, hogy tök olcsón újra üzembe rakják...Mind1, ha vki 60-at ad érte, annak simán odadom szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged