- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fap333 #13212 üzenetére
Igen, a 800-as FSB-s T8ezresek, meg a T9ezresek is valószínűleg mennek benne.
Előnyük a T7ezresekkel szemben, h nem 65, hanem 45nm-es gyártástehnológiával készülnek, így nem annyira forrófejűek.
Csak amíg egy T7ezres megvan egy-két ezresből, addig a T8100, T8300, T9300, T9500 az nemigen van 5ezer alatt, sőt inkább jóval több.Memóriát nem tudom. Nem is értem hogyhogy kezel kétgigás modult, mikor azon nagyobb adatsűrűségű chipek lehetnek, amiket fel se kéne ismernie. Nem tudom mit csinálna két kétgigás modullal, próbáld bele, hátha megy benne.
És igen, én is orosz oldalakat böngésztem, csak meguntam az olvasgatást, egyszerűbb belepróbálni mint Googlezni. (sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest