- Lauterbrunnen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
animatrix11 #12443 üzenetére
Csak tippelek, de szerintem az lehet, h valami KBC beállítás szinten nem megy. Vagyis mivel a gépben nem volt benne eredetileg, ezért hiába szereled bele, és csatlakoztatod, nem fogja felismerni. Alaplapot is cserélni kellett volna olyanra, ami tartalmazott kamerát.
Illetve nem kell alaplapcsere, ha lehet a gépen KBC-t frissíteni. Ez olyasmi, mint a BIOS, csak mélyebb szintű, így a neten keresztül nem is lehet adatokat elérni hozzá, inkább csak konkrét HP-vel foglalkozó szakik ismernek ilyet. Amolyan firmware frissítés.De ez csak tipp részemről.
Kérdezd meg vagy a másik notebookos topicban, vagy a gyártó-specifikus topicban.
Esetleg őneki is írhatsz, ő mélyvizes notis ember, de nem tudom, h HP-val is foglalkozik-e, vagy azokkal lehet nem.Ugyanezt a kérdést írd meg, amit ide is írtál, ne keverd bele amit írtam, mert aki nem ért hozzá, csak összezavarodik. Lehet egyszerűbben is meg lehet oldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen program, ami...?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Asztalos klub
- Mazda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest