Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Nincs nálam a gép de küldött róla egy képet, elég nehéz leolvasni, de úgy látom 6463-Y66, amire azt találtam, hogy Intel 965 Express nevű csoda van benne, akkor én is úgy nézem, hogy az kell bele, amit írtál.
Elméletben akkor ez jó lehet nekem igaz? Van ezekben a kis kávédarálókban minőségi különbség vagy ugyanolyan gagyi mind? Illetve még egy kérdés, a cseréhez ki kell szerelni a komplett hűtő blokkot vagy csak kipattintom a régit, vissza az újat? (úgy nézem, nincsenek csavarok).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló Garancia
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Dell WD19s dokkoló 130W-os adapterrel
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx