- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamch4
tag
válasz
ToMmY_hun #10490 üzenetére
Adott tehát egy Lenovo Thinkpad Edge E431 gyári WD-vel, amit egy SSHD-re szerettem volna lecserélni, a WD-t pedig külső merevlemezként használtam volna. Tesztek alapján elvárható lett volna, hogy kicsivel gyorsabb lesz tőle a gép, hát nem. Boot idő pl. SSHD esetén 36-50 sec, HDD esetén 30-38 sec. Az még hagyján, viszont alapjáraton 48 fokra melegszik fel, játék közben pedig (ha hagynám) 54 fokig is elmenne. Nem tudom ez mennyire reális, a WD esetében átlag 42 fokot tapasztaltam, és max 51-ig ment fel játék alatt. Pár benchmark lefuttatása után már egyértelműen látszott, hogy valamiért az olvasási sebesség lassú. Rákötöttem hát USB3.0-ra és úgy már jobb eredményeket kaptam. Ez meglepő számomra, és nem értem az okát. Win 8 és Win7-en is ugyanazt tapasztaltam. BIOS a legújabb, firmware a legújabb. Valaki ötlet?
Itt egy rövidke összehasonlító teszt. Atto-val látszik a legjobban a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged