Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamch4
tag
válasz
ToMmY_hun #10490 üzenetére
Adott tehát egy Lenovo Thinkpad Edge E431 gyári WD-vel, amit egy SSHD-re szerettem volna lecserélni, a WD-t pedig külső merevlemezként használtam volna. Tesztek alapján elvárható lett volna, hogy kicsivel gyorsabb lesz tőle a gép, hát nem. Boot idő pl. SSHD esetén 36-50 sec, HDD esetén 30-38 sec. Az még hagyján, viszont alapjáraton 48 fokra melegszik fel, játék közben pedig (ha hagynám) 54 fokig is elmenne. Nem tudom ez mennyire reális, a WD esetében átlag 42 fokot tapasztaltam, és max 51-ig ment fel játék alatt. Pár benchmark lefuttatása után már egyértelműen látszott, hogy valamiért az olvasási sebesség lassú. Rákötöttem hát USB3.0-ra és úgy már jobb eredményeket kaptam. Ez meglepő számomra, és nem értem az okát. Win 8 és Win7-en is ugyanazt tapasztaltam. BIOS a legújabb, firmware a legújabb. Valaki ötlet?
Itt egy rövidke összehasonlító teszt. Atto-val látszik a legjobban a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest