- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10365 üzenetére
Még egyszer köszönöm szépen az útmutatásodat!
A 16 GB is inkább elméleti kérdés volt a részemről, de ezt talán azért meglépem.SSD már van benne (adatlapomon láthatod), de csak SATA 2-es. Szerinted a laptop alaplapi vezérlője tudja a SATA 3-at? Érdemes lenne esetleg egy SATA 3-as SSD-re újítanom?
Hirtelenjében megnéztem az apróhirdetéseket, de most nem láttam ilyen kétmagos i7-est. Hol érdemes majd körülnéznem, ha majd tavasszal vennék ilyet? Tudsz ebben tippet adni?
(#10366) sulaco79
Neked is még egyszer köszönöm a segítő szándékot!Sajnos nem jön össze a tervem úgy, ahogy eredetileg terveztem, de ma ismét tanultam új dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest