- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9414 üzenetére
Mielott ssdt vennek veszek 1 optibayt es belerakom a mostani ssdt es meglatjuk mi tortenik.
Esetleg a mostani hddm-nek a bajara tudtok valamit? A 750 gb usbrol mukodore gondolok. Gyakori hogy szinte hasznalhatatlanul lassu sot 1 filmet nem lehet megnezni rajta mert lefagy a vlc es ahol megakadt addig a pontig ismetel 1 bizonyos reszt gondolom ami bevolt toltve ramba(20-30s kb)
Vegyek uj kabelt? Formazzam le?
Vagy talan driver baja van?
Elvileg usb3 a csatlakozo es a laptop bemenete is. Megsem megy valami gyorsan...(kb mint 1 pendrive abbol isa lassu)Szerk: Mobilrol vagyok
2. Ssd pedig nekem azert lenne jo mert a mostani 120 kicsi es melleraknek 1 250eset. Video felvetelre convertalasra stb miatt nem lenne hatrany. A mostanin nem tudok csak kissebb anyaggal dolgozni kb 40 gb- vel.
A felvetelkor. Alig veszitek frame-t amikor ssdre mentem. Ssd elott hddn kb 50-60%os csokk volt fpsben. Most 50-60 al megy fraps nelkul pedig 70-90 korul.
Hdd lassu az en igenyeimnek ezert minimum sshd de ssd lenne legjobb. Ezt csak magyarazatkepp irtam
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest