- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP-RV510-A02HU típusú notim, amit szeretnék kicsit felgyorsítani. A WOT-tal szoktam játszani, gyakran az asztali gép helyett kénytelen vagyok ezt használni, de ez főleg a legutóbbi frissítés óta inkább csak kínszenvedés. Finoman szólva sem játékra optimalizált....de csak emiatt nem veszek másik gépet, viszont a lehetőségekhez képest javítanék a helyzeten.
Szóval a paraméterek jelenleg:Gondolom a VGA integrált, nem cserélhető, de egy procicsere talán előrelépés lehetne.
Az RV-510 sorozatban láttam, hogy van amit Pentium T4500 2,30 GHz procival árultak, gondolom egy ilyen jó lenne ebbe is. Ezen kívül még korábban is linkelt Socket P jelű processzorok közül bármelyik 800FSB 45 nm jó lehet?Elnézést, kicsit elrontottam a képet, de a lényeg talán látszik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mazda topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest