- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung NP-RV510-A02HU típusú notim, amit szeretnék kicsit felgyorsítani. A WOT-tal szoktam játszani, gyakran az asztali gép helyett kénytelen vagyok ezt használni, de ez főleg a legutóbbi frissítés óta inkább csak kínszenvedés. Finoman szólva sem játékra optimalizált....de csak emiatt nem veszek másik gépet, viszont a lehetőségekhez képest javítanék a helyzeten.
Szóval a paraméterek jelenleg:Gondolom a VGA integrált, nem cserélhető, de egy procicsere talán előrelépés lehetne.
Az RV-510 sorozatban láttam, hogy van amit Pentium T4500 2,30 GHz procival árultak, gondolom egy ilyen jó lenne ebbe is. Ezen kívül még korábban is linkelt Socket P jelű processzorok közül bármelyik 800FSB 45 nm jó lehet?Elnézést, kicsit elrontottam a képet, de a lényeg talán látszik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 3
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest