- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
janos80 #8836 üzenetére
Nem. El sem indul újabban. Az a fura, hgy ha letöltöm a FanSpeedprogramot, ott NEM IS MUTAT ventilátor. Mintha nem is lenne benne. Hőfokot mér, de EGYTLEN VENTILÁTORRÓL sem találok adatot benne.
Mi a jó ég lehet ez? (Azért is félelmetes a másik laposomon is ez volt a helyzet egy fél éve. OTtt kiköttem a szabályzó vezetéket sé akkor maxon ment a venti, de itt hiába, ha kikötöm akkro sem megy.
CSak ha USBre kötöm a tápot.
Azért jó volna tudni mi a fene történt vele.
Arra is gondoltam hoyg letöltöm a BIOSát, és újarírom vagy újabbat ha van, vagy ugyanazt, hátha abben sérült meg valahogy a feszültég szabályozás, de azt meg nem találok. Semmilyen bios nem találo hozzá.
Samsung R540. VAn valakinek ilyen lapos ami jó működik. Kéne a BIOS belőle..VAlakinek valami más javító ötlet??
UI: olvastam valahol, ahol ez volt a baj, hoyg tegye rá az XP-t, mer a 7tel ilyen venti bajok vannak.
De sztem ez hülyeség. Akkro se fogorg, ha nem még nem töltött be a WIN.VAlakinek ötlete?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest