- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Szeretném SSD-re cserélni a Lenovo G580-ban a HDD-t, azt pedig az optika helyére betenni. Láttam, hogy korábban linkeltek ehhez a géphez egy ILYEN beépítő keretet. Ilyen keretből bármelyik belemegy, csak az a lényeg, hogy 12,7 mm-es legyen?? Tehát például hardverapróról akár EZ is jó lenne??
Egy másik dolog ami számomra újdonság volt, hogy mikor kicsit belenéztem a laptop belsejébe, hogyan is történik majd a csere észrevettem,hogy a DVD írónak más csatlakozója van, mint a megszokott HDD-s SATA csatoló. Mintha annak a "mini" változata lenne. Egy kis felvilágosítást kérhetek ezzel kapcsolatban,hogy miért is van erre szükség? Valamint, ez nem akadály a caddy beépítésekor? Abban már alapból úgy van, hogy a belső csatlakozója "sima SATA", a külső pedig ez a "kicsi SATA" ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest