Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
Helló
Cpu cserében kellene egy kis segítség.Van egy elég elavultnak tűnő Medion 95300 am,amit az éves sórán nagyon megszerettem és a gyári 1.7ghz Intel Pentium M (centrino)helyett nagy nehezen szereztem bele egy 2.0 ghz-s cpu.Természetesen minden stimmel fsb stm ,de beszerelés után 1.5 ghz megy......
Biosba kb a boot menü van meg az idő beállítására van lehetőség szóval ott nem lehet játszani.
Bios fríssités nélkül meg lehet oldani a kérdést,ha nem van lehetőség valami nagyon egyszerű módon frissíteni a biost mert még nem csináltam és úgy tudom nem veszélytelen.Szóval nem szeretnék kísérletezni.Csak ha nincs más megoldás.
A cpu cseréhez pedig ragaszkodom hiszen kb egy évig néztem mire találtam 1.8 nál nagyobbat és nem volt olcsó.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest