- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szia!
A procis mondatod végéről ha jól sejtem lemaradt valami: "ezek amúgy a ..."
Memóriából azért csak 4 van benne, mert ennyit támogat az alaplap, hiába teszek bele többet, és ezt is csak 667MHz-en.
A HDD adapterben egyetértünk, ott inkább az SSD lehet húzósabb árban, nem tudom milyet érdemes manapság választani, de úgy gondolom, hogy már a legolcsóbbak is ugrásszerű növekedést hoznak a HDD-hez képest.Újrapasztázás és takarítás (teljes szétbontással) nyáron megvolt, ez sajnos nem emiatt hangos.
Új vásárlása esetén ha számlásat veszek, akkor az áfát le tudom róla iratni. Bár főképp az nem tetszik az újakban, hogy kicsi a felbontásuk (1366x768, 1440x900), ha pedig nagy felbontást szeretnék, akkor nagy gépet kell választanom. Viszont 14-nél nagyobbra szerintem nincs szükségem, fontosabb a mobilitás, pl folyosón kézben is tudjam használni wifi hálózat méréshez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest