- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amik a kezeim közt megfordultak Optiplexek, azokban cseréltem már ramot, merevlemezt, processzort, esetleg VGA-t. Ezek Pentium 4, Pentium D alapú, régebbi Optiplexek voltak egyedi, kereskedelmi forgalomba nem került alaplapokkal.
Ezért mondtam, h nem tapasztaltam.
Egy kintről behozott gépekkel foglalkozó sztech üzletbe szoktam besegíteni, ahol ilyen régebbi gépekből néha hegyek állnak, ezekből szoktunk használható gépeket faragni, de ezeken kívül a többi brand gépeit nem ismerem a Dellnek.
A memória az amúgy is más tészta, mint egy winchester, ott előfordulhat inkompatibilitás bármilyen gépnél; a processzornál meg ugye vagy tartalmazza a BIOS a CPU mikrokódot, vagy nem.
De a merevlemeznél nincs ilyesmi, csak a SATA csati a lényeg, meg, h a merevlemez vastagsága megfelelő legyen, vagyis ne legyen vastagabb a kinézett merevlemez, mint ami a gépben van.Mindenesetre a laptopok nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Főleg nem a merevlemez csere.
Nyugodtan átcserélheted, a Dell Inspiron notebook sorozat az nem olyan brand gépnek tekinthető, mint az asztali katalógus gépek.
A merevlemez cseréhez még kis fiókot is kialakítottak a gépen:
http://www.youtube.com/watch?v=T5vBdOW7jCQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest