- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
Szervusztok!
Van egy relatív combos laptopom.
Viszont valamiért nem vagyok megelégedve proci (?) teljesítményével.
Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy tudom-e cserélni, valamint mi az amire igen?A kérdéses lapi egy Dell Inspiron N5010 lenne
i5 proci 460M - cpuz állítása szerint a socket 989 rPGA
alaplap: Dell Inc. 03C6YH
déli híd: HM57
bios: A08a többi spec szerintem nem lényeges kérdésem szempontjából de azért megadom
jelenleg 8 gb ram van benne ddr3
valamint a GPU egy ATI mobility Radeon 5000-s széria. 1gm ramA csere a következő ok miatt következne be (ha lehetséges a csere egy jobb procira)
Mert a játék amivel játszom átlag 25 fps-el működik. Gondolná az ember, hogy videokártya, de azt mondták, hogy a videokártyát nem eszi a játék de a procit annál inkább.
Mondom én ha van egy "mini erőművem", akkor miért pislákol "bent az irodában a lámpa"?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdvözlettel: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged