Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_974
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Igazából ezért lettem volna kíváncsi hátha valaki már próbálkozott ezen procik cseréjével.
Egyetlen egy, amitől tartok az, hogy a Celeron M3xx sorozatban 1MB a L2 cache memória még az Intel M 7x5 sorozatban pedig 2MB cache a memória és nem tudom, hogy ezt lekezeli-e az i855 chip szett.
Sajnos még a környékben eladó sincs nem, hogy próbára lenne ilyen Intel M7x5 proci.
Azért meg venni egyet, hogy ha nem megy, benne csak a polcon porosodjon....Találtam itt a fórumban egy illetőt, aki azt írta, hogy megy benne. Érdeklődtem nála privátban, de sajnos eddig még válaszra sem méltatott.

Azért köszönöm a segítséget. Legalább most már nem csak egyedül vagyok bizonytalan a dologban.

Üdv. Zsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx