Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
válasz
Thunderzolee #6709 üzenetére
Szia!
Az egyik fickó azt mondta, hogy valószínű BGA hibás. Találtam egy pcszerviz.com nevű helyet, ahol írják, hogy nagy eséllyel javíthatóak a gépek. És a HP, Compaq laptopok esetében a Chipset cserével orvosolják a problémát, nem pedig az egész alaplap cseréjével.
Az F735-ösnek ( "asztali" gépként használt ) az a baja, hogy egyik napról a másikra nem kapcsolódott be, a rajta lévő LED-ek egy pillanatra felvillannak, de a gép nem indul be, tehát a ventilátor sem. A töltőjéből közel 30V jön ki, szóval az tehette tönkre a gépet mivel magas neki ez a feszültség. A DV6500-as meg abszolút nem kapcsol be, és nem villan fel rajta semmi. De a Pavilion-okról többet szoktam olvasni, mint a Compaq-ról, így talán arra nagyobb az esély.
Amit adtál linket, azt én is megtaláltam, de valami olcsóbb? Persze nem tudom mi a reális ár. (33ezer 3 hónap garanciával?) + ez a gép (dvd/ram/hdd) hiányos és töltő is kellene (mindkettőhöz).
Teszkó újságba most a legolcsóbb gép 85ezer és messze túlszárnyalja bármelyik képességeit.
(A múltkor egy 6500-as tulaj úgy árulta a gépét, hogy "alaplap cserés volt a, mivel állítólag ennél a típusnál hamar tönkremegy a lap....")
Ha nem jön össze a dolog, akkor szerinted alkatrészként nagyjából mennyiért lehetne értékesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest